Vrhunski kvalitet gradnje BENIS d.o.o. Sarajevo

Stambeno poslovni objekat Stup Centar

Lamele B i D - PRODANO !

O projektu

Stup Centar pruža izbor izuzetno praktičnih dvosobnih i trosobnih stanova kvadratura od cca. 39m2 do cca. 75m2 i poslovne prostore od cca. 30m2 do cca. 55m2. Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice.

Visok standard gradnje po konkurentnim cijenama na samo 100m od glavne saobraćajnice na Stupu. Ovo je izuzetno atraktivan projekt zbog svog odličnog položaja i kvalitetnog arhitektonskog planiranja, u kojem stanari imaju punu privatnost i maksimalno iskorišten stambeni prostor. Naselje je izgrađeno na ravnoj i sunčanoj parceli sa elektronski kontrolisanim pristupom (rampom).

Finansiranje je obezbjeđeno preko SBERBANK BH d.d., ali je moguće koristiti bilo koju drugu banku koja odgovara kupcu. Kako bi većina kupaca zainteresovanih za ovaj projekat, uključujući mlade bračne parove, bili u mogućnosti za kupovinu, obezbijedili smo za Vas različite opcije finansiranja.

Kontaktirajte nas za obilazak stanova i same lokacije, gdje će te uvjereni smo prepoznati kvalitetu i sve prednosti ovog projekta ! Detaljnije o projektu

SVI STANOVI U STAMBENO-POSLOVNOM OBJEKTU STUP CENTAR SU PRODATI !

Back to Top